Keuzevrijheid

image200x134-bogVia een actieve lobby stimuleert de farmaceutische industrie de EU op allerlei ma-nieren om natuurlijke geneeswijzen onmogelijk te maken. En dat werkt, de EU wil in de komende jaren een verbod instellen op de verkoop van alle natuurlijke middelen. Daarbij kun je denken aan fytotherapeutische (kruiden) producten, homeopathische- en andere energetische middelen.

Ook komt er dan een verbod op voe-dingssupplementen zoals natuurlijke vitaminen, mineralen, sporenelementen, es-sentiƫle vetzuren, aminozuren etc. Natuurlijk is het zo dat je veel natuurlijke geneesmiddelen het beste via een thera-peut kunt krijgen, die je kan adviseren over de beste combinaties en over moment van innemen. En zomaar allerlei supplementen slikken is lang niet altijd goed, ook daarbij is een vakkundig advies belangrijk. Omdat klachten bijna nooit alleen met een kruid of vitamine kan worden opgelost, zijn deze onderdeel van een breder advies over voeding en andere leefregels. Maar het zou zeker jammer zijn wanneer je niet meer allerlei natuurlijke zelfhulp-middelen zou kunnen kopen, alleen nog synthetische producten.

Wanneer je ook vindt dat de keuzevrijheid behouden moet blijven, kun je je aan-sluiten bij een actie die vanuit Duitsland wordt georganiseerd.Via onderstaande link komt je op site waar in een filmpje die situatie wordt toegelicht, maar je kunt ook direct doorklikken naar 'ondertekenen'. Je kunt kiezen voor de tekst in het Neder-lands en als je je daartoe geroepen voelt, teken dan de petitie hier.

Commentaren   

Karma
Karma #1
2018-10-27 13:04 Quote
I see you don't monetize your page, don't waste your traffic,
you can earn additional bucks every month.
You can use the best adsense alternative for any type of website (they approve all websites), for more details simply search in gooogle: boorfe's tips monetize your website

Take a look at my webpage: BestCole: https://CleverEulah.blogspot.com

Commentaar toevoegen

Security code
Vernieuwen

Recent Blog Commentaren